100% accurate medische en farmaceutische vertalingen

  • Bijsluiters
  • Handleidingen medische toestellen
  • Patiëntendossiers
  • Klinische studies
  • Medische artikelen

 

Onze gespecialiseerde medische vertalers vertalen al je medische en farmaceutische documenten 100% accuraat in meer dan 36 talen. Vertaling van bijsluiters, vertaling van medische artikelen, vertaling van klinische studies en meer. Wij werken uitsluitend met medische vertaalexperts die de kwaliteit en juistheid van je vertaling 100% garanderen.

 

Professionele medische vertalingen door vakspecialisten

Je medische documenten worden gegarandeerd vertaald door opgeleide vertalers gespecialiseerd in medische en farmaceutische materies. Al onze vertalers zijn ervaren linguïsten die door onze senior vertalers getest en goedgekeurd worden. Zo garanderen we dat al je documenten tot op de komma 100% accuraat vertaald worden.

 

Kwaliteitsgarantie door extra revisie

Een fout vertaald woord kan in gevoelige medische documenten drama’s veroorzaken. En omdat zelfs de beste vertalers al eens iets over het hoofd kunnen zien, voorzien wij altijd een revisieronde door een onafhankelijke revisor. Zo garanderen we dat al je vertaalde documenten tot op de komma 100% accuraat zijn.

 

Medische en farmaceutische vertalingen in 36 talen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 500 vertalers kan je bij ons terecht voor kwalitatieve medische en farmaceutische vertalingen in meer dan 36 talen. Vertalingen in het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans maar ook in het Arabisch, Japans en Chinees. Al onze medische vertalers zijn native speakers en zijn vakexperts.

 

Coherente terminologie gegarandeerd

Al onze vertalingen worden uitgevoerd in onze vertaalsoftware met geautomatiseerde terminologielijsten. Dat wil zeggen dat eens je bedrijfsspecifiek jargon in ons ‘vertaalgeheugen’ zit, het altijd automatisch op dezelfde manier vertaald zal worden.

Call Out

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor

"We werken al jaren met Entre les lignes samen voor onze vertalingen. Het is super dat we altijd blindelings op hen kunnen vertrouwen. Ze zijn echt super professioneel en altijd heel snel!"

Medische vertaling nodig?

Stuur ons je aanvraag en krijg een offerte binnen het uur of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Don’t forget to sign up to receive 10% off on your first order! Get updates on new arrivals and sale announcements