Wij schrijven voor jou teksten die overtuigen en helder informeren 

  • Websites
  • Blogs
  • Social media
  • Nieuwsbrieven
  • Klantencases

 

Je weet wat je wil communiceren maar je kan het niet onder woorden brengen. Of je hebt gewoon geen tijd. Klinkt bekend? Onze professionele native copywriters nemen het van je over en zorgen op basis van jouw briefing voor heldere en overtuigende teksten die je bedrijf in de kijker zetten. Van web copy tot persberichten en van social media tot brochures.

 

Copywriters gespecialiseerd in jouw niche

Op basis van jouw noden zoeken wij voor jou een copywriter die zich helemaal thuis voelt in jouw vakgebied. Tech, mode, kunst, HR, retail, … Ons netwerk bestaat uit meer dan 500 freelance vertalers en copywriters die allemaal getest en goedgekeurd werden. Voor elk project vinden wij voor jou de beste match.

 

SEO-geoptimaliseerde webteksten

Als je van je website een salesmachine wil maken die nooit meer slaapt, moet je ervoor zorgen dat hij eerst en vooral gevonden wordt. Daarom zorgt je toegewezen copywriter ook voor de SEO-optimalisatie van je website. Want nu je heldere en catchy nieuwe teksten hebt, zou het jammer zijn dat nieuwe potentiële klanten ze niet vinden.

 

Teksten met jouw eigen tone of voice

Een unieke tone of voice is als een uitgesproken persoonlijkheid, dé manier om je van je concurrentie te onderscheiden. Ben je eerder zakelijk en to-the-point of toegankelijk met een humoristische noot? We brengen samen de persoonlijkheid van je organisatie in kaart en trekken deze in al je communicatie door.

 

Hoe gaan we te werk?

1.Kennismaking

 

Tijdens een eerste gesprek met je projectmanager maken we ons een beeld van wat je nodig hebt en hoe we daar samen geraken.

 

2.Offerte

 

Je krijgt van ons een transparante offerte die duidelijk maakt hoe we te werk gaan en precies beschrijft wat je voor je geld krijgt.

 

3.Selectie copywriter

 

Op basis van je criteria en gewenste schrijfstijl selecteren we de meest geschikte copywriter uit ons netwerk.

 

4.Schrijven

 

Onze copywriter gaat aan de slag met onze briefing en levert op de overeengekomen deadline een eerste versie.

5.Feedback

Je krijgt de gelegenheid om je persoonlijke feedback mee te delen die de copywriter in zijn of haar tweede versie verwerkt.

6.Eindresultaat

Je teksten zijn nu helemaal af en klaar om gepubliceerd te worden.

 

Wat kost copywriting?

Voor copywritingopdrachten werken wij doorgaans met all-in projectprijzen.

 

Richttarieven:

 

  • Copywriting in regie: 85 € per uur of 600 € per dag
  • Website: vanaf 1500 €
  • Blog: vanaf 500 €
  • Newsletter: vanaf 300 €
  • Persbericht: vanaf 500 €

 

Tot 10% korting op recurrente opdrachten.

 

Stuur ons je aanvraag en wij bezorgen je een offerte op maat.

Call Out

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor

We really appreciate how helpful and fast the team of Entre les lignes always works. No matter the topic, the quality they deliver is always excellent. Also mention worthy: their quote always equals their invoice. We are in really good hands!

Copywriter nodig? Stuur ons je aanvraag en krijg een offerte binnen het uur of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Don’t forget to sign up to receive 10% off on your first order! Get updates on new arrivals and sale announcements