Jouw Language Design Agency

31st Dec 2019
Tim Renders

Sinds 2011 is Entre les lignes de trouwe partner van de meest toonaangevende bedrijven. Van reclameagentschappen en advocatenkantoren tot kmo’s en multinationals uit verschillende sectoren. Wereldwijd.

Wij schrijven. Wij vertalen. Wij creëren.

We schrijven content die blijft hangen, vertalen teksten uit allerlei domeinen voor een internationaal publiek en creëren creatieve concepten. Bestaande teksten herlezen en herwerken we op het vlak van spelling, grammatica en stijl. Jouw documenten worden onder handen genomen door native speakers die experts zijn in hun vakgebied. Het enige wat jij hoeft te doen, is de content publiceren.

Wereldwijd netwerk.

Entre les lignes staat voor authenticiteit, service en consulting. We stellen de juiste vragen en gaan samen met jou op zoek naar de dienst die het best bij jouw project past. Een strakke deadline, gespecialiseerde inhoud of een exotische talencombinatie? Dankzij ons wereldwijde netwerk van professionele vertalers en language designers hebben we alle tools in handen om het beste resultaat te leveren.

Creativiteit.

De afgelopen maanden transformeerde Entre les lignes naar een Language Design Agency. We herontdekten onszelf als een creatief copywriting- en vertaalagentschap. Creativiteit en nauwkeurigheid komen samen bij Entre les lignes.