Copy die opvalt in alle talen

6th Jan 2020
Tim Renders

Goede copywriting heeft effect. Ze brengt een boodschap over, overtuigt en spoort aan tot actie. Bij Entre les lignes kennen we de kneepjes van het vak. Daarom zijn wij jouw ideale partner voor het creëren van content.

Webcontent, reclame en bedrijfscommunicatie

Opvallen op het internet en social media is niet eenvoudig. Entre les lignes zorgt ervoor dat je publiek je niet alleen hoort, maar ook naar je luistert en je niet meer vergeet. Wij creëren webteksten, blogs en allerlei artikels. In alle talen.

En daarbij kleuren we soms ook buiten de lijnen in plaats van ertussen. Voor jouw social media content, campagnes, slogans, tv- en radiospots halen we onze creatiefste pen boven. Ook het schrijven van persberichten, presentaties, witboeken en brochures in een brede waaier aan talen nemen we graag van je over. Heldere en coherente communicatie is immers het fundament van je bedrijfsimago.

Geen briefing? Geen copy!

De briefing bepaalt het succes van de copy. Wie is het publiek en wat is het doel? Via welk medium zal de content verspreid worden? Welke bronnen zijn er voorhanden? Het zijn maar enkele vragen waarop we het antwoord willen weten. Hoe meer informatie jij ons aanreikt, hoe efficiënter wij kunnen werken.

Zodra we over alle info beschikken, gaat de professionele copywriter aan de slag. In zijn moedertaal uiteraard. Nadat hij een eerste versie op papier heeft gezet, optimaliseert de editor de stijl. Ze werken samen om tot het beste resultaat te komen. Na jouw feedback wordt de copy gefinaliseerd en onderwerpen we ons werk aan een laatste kwaliteitscontrole. Et voilà!